SALG / FOREDRAG

BOGSALG:

“Bacon i Bagagen” er udsolgt fra distributøren, og kan kun købes direkte hos os. Skriv en mail til mig på mikkel@fenrisfilm.dk. 
Pris: Kr. 125,- inkl. moms for private. Fragt/porto tillægges. Afhentning på forlaget i Gothersgade også muligt. Prisen for institutioner og biblioteker er kr. 200,- + moms og porto.

(Salg af andre bøger: se under Udgivne Bøger)

FOREDRAG:

Tom Waits og Mig”

Da tiden nærmer sig for efterårets bogudgivelse og herrens 70-års-dag i sidste halvdel af 2019, planlægger jeg i øjeblikket et personligt og musikalsk Tom Waits-foredrag. Der vil være snak, musik og klaverklimpren – eller også will I be up against the register / with an apron and a spatula  (se mere om dette foredrag her hos Eventzonen).

Pris: Kr. 3.500,- (+ transport (og moms, hvis regning i stedet for B-honorar))

“Forskellig kage”

Jeg kommer også meget gerne ud og fortæller om mit øvrigt virke. Jeg har bl.a. optrådt med “Min Avatar og Mig” på adskillige filmfestivaler og seminarer rundt omkring, og jeg fortæller om mit personlige sprog og min tilgang til det at bearbejde virkeligheden i både tekst og på film. Jeg kalder det auto-faktion, og vil – indtil nogen påstår det modsatte –  fastholde, at det er mit eget selvopfundne begreb.

Pris: Mellem kr. 1.500,- og 4.000,- (+ transport (og moms, hvis regning i stedet for B-honorar)), afhængig af varighed og emne.

KALENDER/DATOER:

KOMMENDE:

10/10 2019: Jeg tyvstarter sæsonen med en aften med “Tom Waits og Mig” i Sønderby Kultur- og Bryghus. Gratis adgang.

7/11 2019: Det musiske foredrag “Tom Waits og Mig” i Kulturforeningen Liv i Sundby. Her er link til foreningen, der viser videre til (billigt) billetsalg.

Vi har derudover aftalt to optrædener til efterår/vinter 2019 om avatar-filmen hos Auteurfilm.dk. Mere nyt om det i sensommeren.

TIDLIGERE:

5. marts 2019 optrådte jeg i AOF-sammenhæng i Café 13, Brøndby Strand, sammen med tre forfatterkolleger. Det handlede om krimier og gys, så jeg læste op af “Den enøjede kat” og fortalte lidt om min metode.

Mikkel Stolt,
Tlf.: (+45) 28 19 33 48, mail: mikkel@fenrisfilm.dk