SALG / FOREDRAG

BOGSALG:

“Bacon i Bagagen” er udsolgt fra distributøren, og kan kun købes direkte hos mig. Skriv en mail på mikkel@fenrisfilm.dk. 
Pris: Kr. 125,- inkl. moms for private. Fragt/porto tillægges. Afhentning på forlaget i Gothersgade også muligt. Prisen for biblioteker er kr. 200,- + moms og porto.

Salg af andre bøger: se under Udgivne Bøger

FOREDRAG:

Tom Waits og Mig”   Et personligt og musikalsk Tom Waits-foredrag. Der vil være snak, musik og klaverklimpren – eller også will I be up against the register / with an apron and a spatula  (se mere om dette foredrag her hos ARTE Booking).

Pris: Kontakt mig for tilbud eller kontakt ARTE Booking:
booking@artebooking.dk

Klik og læs: PUBLIKUMREAKTIONER fra foredragspremieren

“Forskellig kage”   Jeg kommer også meget gerne ud og fortæller om mit øvrige virke. Jeg har bl.a. optrådt med “Min Avatar og Mig” på adskillige filmfestivaler og seminarer rundt omkring, og jeg fortæller om mit personlige sprog og min tilgang til det at bearbejde virkeligheden i både tekst og på film. Jeg kalder det auto-faktion, og vil – indtil nogen påstår det modsatte –  fastholde, at det er mit eget selvopfundne begreb.

Pris: Mellem kr. 1.500,- og 4.500,- (+ transport (og moms, hvis regning i stedet for B-honorar)), afhængig af varighed og emne.

KALENDER/DATOER:

KOMMENDE:

7/11 2019: Det musiske foredrag “Tom Waits og Mig” i Kulturforeningen Liv i Sundby. Her er link til foreningen, der viser videre til (billigt) billetsalg.

17/11 2019: Her kan man møde mig på forlaget politisk revy’s stand på BogForum i Bella Center. Det er på Stand C3-015, søndag kl. 15-16.

Vi har derudover aftalt en optræden i december 2019 om avatar-filmen hos Auteurfilm.dk. Mere nyt om det i efteråret.

TIDLIGERE:

10/10 2019: Sæsonen startede med en aften med “Tom Waits og Mig” i Sønderby Kultur- og Bryghus. Arrangementet var udsolgt – se efteromtale her.

5. marts 2019 optrådte jeg i AOF-sammenhæng i Café 13, Brøndby Strand, sammen med tre forfatterkolleger. Det handlede om krimier og gys, så jeg læste op af “Den enøjede kat” og fortalte lidt om min metode.

Scene fra mit Tom Waits-foredrag i Sønderby Kultur- og Bryghus (foto: Poul Østergaard)
Mikkel Stolt,
Tlf.: (+45) 28 19 33 48, mail: mikkel@fenrisfilm.dk