FOREDRAG/KALENDER

Tom Waits og Mig”   Et personligt og musikalsk Tom Waits-foredrag. Bliv klogere på manden, der regnes for en af de helt store, amerikanske sangskrivere. Der vil være snak, musik og klaverklimpren – eller også will I be up against the register / with an apron and a spatula. Se mere om dette foredrag i denne beskrivelse.

Pris: Kontakt mig for tilbud: mikkel@fenrisfilm.dk

Klik og læs: PUBLIKUMREAKTIONER fra allerede afholdte foredrag.

Her sidder jeg derhjemme og spiller en lille version af Waits’ “Johnsburg, Illinois”. Jeg siger ikke noget her, og synger heller ikke. Men det gør jeg til foredraget. Altså ikke synger, men siger noget.

“Forskellig kage”  Jeg fortæller også om mit øvrige virke. Jeg har optrådt med “Min Avatar og Mig” på adskillige filmfestivaler og seminarer rundt omkring, og jeg fortæller om mit personlige sprog, de kreative processer og min tilgang til det at bearbejde virkeligheden i både tekst og på film. Jeg kalder det auto-faktion, og vil – indtil nogen påstår det modsatte –  fastholde, at det er mit eget selvopfundne begreb.

Pris: afhængig af varighed og emne.

KALENDER/DATOER:

KOMMENDE:

19. november 2023, Højskolen Marielyst : I forbindelse med at jeg er blevet tildelt et to-ugers refugieophold på højskolen, er jeg gæst i stedets “Søndagssalon”. Læs mere.

Men ellers er der jo ledige datoer, så … Please call me, Baby

BogForum 2019 med forlagets plakat samt vores udsigt til genboens gigantiske set-up.

TIDLIGERE:

20. august 2022: Tom Waits-potpourri på klaveret, privat arrangement.

24. februar 2022: Cinemateket i København viste den enestående koncertfilm “Big Time” med Waits, og jeg introducerede med en (god) halv times foredrag og lidt bløde toner på klaveret.

11. september 2021: Jeg deltog i “Ord over Fjord” på Elværket i Frederikssund med oplæsning fra “Bacon i Bagagen” som opvarmning til interview med illustrator Line Jensen.

13. maj 2021: Det musikalske foredrag “Tom Waits og Mig” i Rejsestalden, Jægerspris. Det var stedets første arrangement efter laaaang nedlukning, og der var helt udsolgt.

16. april 2021: Tom Waits-foredrag, privat event.

7. april 2021: Podcasten Mediano Music v. Jan Eriksen (bl.a. kendt som musikredaktør hos internetmagasinet POV International) har inviteret mig i studiet til en Tom Waits-snak. Det kan høres her: https://soundcloud.com/mediano_music/waits

6/12 2020: Jeg og Poul Høegh Østergaard havde en samtale for og med et lille publikum i Sønderby Kultur- og Bryghus om den nye musikbog “Historien Rocker” af Thorkil Smitt (Forlaget Filo). Poul var med til at få bogen udgivet, da forfatteren desværre døde inden.

7/3 2020: OBS: AFLYST PGA. TILTAG MOD CORONA. Jeg skulle have været til stede om eftermiddagen på forlaget politisk revy’s stand på den eksklusive Gentofte Bogmesse, hvor også “Tom Waits og Mig” ville have været til salg.

27/2 2020: Jeg præsenterede bogen “Tom Waits og Mig” i Vangsgaards Antikvariats nye “universitet” i Fiolstræde i København. Jeg spillede ikke klaver denne gang, men der var snak, oplæsning, musik og glade miner.

8/1 2020: Jeg præsenterede bogen “Tom Waits og Mig”, fortalte lidt og spillede lidt musik (både originalt Waits og mine egne klaverfortolkninger) i den vidunderlige boghandel Tranquebar i Borgergade i København. OBS: UDSOLGT.

9-12/12 2019: Jeg var gæst hele ugen om eftermiddagen i DR P6 BEATs “Musiktjenesten”, hvor vi fejrede Tom Waits’ 70-årsdag.

2/12 2019: Bente Milton og jeg viste og talte om avatar-filmen hos Auteurfilm.dk. Her er et Facebook-link til begivenheden på i Kvarterhuset på Amager.

15-17/11 2019: Her kunne man møde mig på forlaget politisk revy’s stand på BogForum i Bella Center.

7/11 2019: Det musiske foredrag “Tom Waits og Mig” i Kulturforeningen Liv i Sundby.

30/10 2019: Gæst hos Per Lysholt Hansen i programmet AK24/7 på Radio24/7 med en lille times snak og musik om Tom Waits.

10/10 2019: En aften med “Tom Waits og Mig” i Sønderby Kultur- og Bryghus. Arrangementet var udsolgt – se efteromtale her.

5. marts 2019 optrådte jeg i AOF-sammenhæng i Café 13, Brøndby Strand, sammen med tre forfatterkolleger. Det handlede om krimier og gys, så jeg læste op af “Den enøjede kat” og fortalte lidt om min metode.

Scene fra mit Tom Waits-foredrag i Sønderby Kultur- og Bryghus (foto: Poul Høegh Østergaard)
Mikkel Stolt,
Tlf.: (+45) 28 19 33 48, mail: mikkel@fenrisfilm.dk