FOREDRAG

Tom Waits og Mig”   Et personligt og musikalsk Tom Waits-foredrag. Bliv klogere på manden, der regnes for en af de helt store, amerikanske sangskrivere. Der vil være snak, musik og klaverklimpren – eller også will I be up against the register / with an apron and a spatula. Se mere om dette foredrag i denne beskrivelse eller hos ARTE Booking.

Pris: Kontakt mig for tilbud eller kontakt ARTE Booking:
booking@artebooking.dk

Klik og læs: PUBLIKUMREAKTIONER fra allerede afholdte foredrag (PS. De er gode)

“Forskellig kage”   Jeg kommer også meget gerne ud og fortæller om mit øvrige virke. Jeg har bl.a. optrådt med “Min Avatar og Mig” på adskillige filmfestivaler og seminarer rundt omkring, og jeg fortæller om mit personlige sprog og min tilgang til det at bearbejde virkeligheden i både tekst og på film. Jeg kalder det auto-faktion, og vil – indtil nogen påstår det modsatte –  fastholde, at det er mit eget selvopfundne begreb.

Pris: Mellem kr. 1.500,- og 3.500,- (+ transport (og moms, hvis regning i stedet for B-honorar)), afhængig af varighed og emne.

KALENDER/DATOER:

KOMMENDE:

3/10 2020: Jeg deltager på “Ord over Fjord” på Elværket i Frederikssund i en eller anden form. Mere info senere. OBS: Festivalen udskydes pga. COVID-19/Coronavirus til april 2021. 

BogForum 2019 med forlagets plakat samt vores udsigt til genboens gigantiske set-up.

TIDLIGERE:

7/3 2020: OBS: AFLYST PGA. TILTAG MOD CORONA. Jeg skulle have været til stede om eftermiddagen på forlaget politisk revy’s stand på den eksklusive Gentofte Bogmesse, hvor også “Tom Waits og Mig” ville have været til salg.

27/2 2020: Jeg præsenterede bogen “Tom Waits og Mig” i Vangsgaards Antikvariats nye “universitet” i Fiolstræde i København. Jeg spillede ikke klaver denne gang, men der var snak, oplæsning og musik.

8/1 2020: Jeg præsenterede bogen “Tom Waits og Mig”, fortalte lidt og spillede lidt musik (både originalt Waits og mine egne klaverfortolkninger) i den vidunderlige boghandel Tranquebar i Borgergade i København. Link til arrangement. ARRANGEMENT UDSOLGT.

9-12/12 2019: Jeg var gæst hele ugen om eftermiddagen i DR P6 BEATs “Musiktjenesten”, hvor vi fejrede Tom Waits’ 70-årsdag. Her ligger ugens programmer.

2/12 2019: Bente Milton og jeg viste og talte om avatar-filmen hos Auteurfilm.dk. Her er et Facebook-link til begivenheden på i Kvarterhuset på Amager.

15-17/11 2019: Her kunne man møde mig på forlaget politisk revy’s stand på BogForum i Bella Center.

7/11 2019: Det musiske foredrag “Tom Waits og Mig” i Kulturforeningen Liv i Sundby.

30/10 2019: Gæst hos Per Lysholt Hansen i programmet AK24/7 på Radio24/7 med en lille times snak og musik om Tom Waits.

10/10 2019: En aften med “Tom Waits og Mig” i Sønderby Kultur- og Bryghus. Arrangementet var udsolgt – se efteromtale her.

5. marts 2019 optrådte jeg i AOF-sammenhæng i Café 13, Brøndby Strand, sammen med tre forfatterkolleger. Det handlede om krimier og gys, så jeg læste op af “Den enøjede kat” og fortalte lidt om min metode.

Scene fra mit Tom Waits-foredrag i Sønderby Kultur- og Bryghus (foto: Poul Høegh Østergaard)
Mikkel Stolt,
Tlf.: (+45) 28 19 33 48, mail: mikkel@fenrisfilm.dk