KØB/FOREDRAG

“Bacon i Bagagen” er udsolgt fra distributøren, og kan kun købes direkte hos os. Skriv en mail til mig på mikkel@fenrisfilm.dk. 

Kr. 125,- inkl. moms for private. Fragt/porto tillægges. Afhentning på forlaget i Gothersgade også muligt. Prisen for institutioner og biblioteker er kr. 200,- + moms og porto. 

Mine noveller i “Rustkammeret – Fortællinger fra Mørket 2″ og “SKÆRM” kan bestilles som trykt bog via forlagene, Gucca eller Saxo m.fl. og førstnævnte fås nu også som e-bog. Her er desuden et link til Enter Darkness’ side.

Ellers kan mange af mine film eller tekster købes… eller lånes på biblo… eller ses gratis et eller andet sted på nettet. Vi arbejder på at få links til det meste herinde – hav tålmodighed – eller skriv til mig.

FOREDRAG:

Jeg kommer meget gerne ud og fortæller om mit virke. Jeg har bl.a. optrådt med “Min Avatar og Mig” på adskillige filmfestivaler og seminarer rundt omkring, og jeg underholder også meget gerne om mit personlige sprog og min tilgang til det at bearbejde virkeligheden i både tekst og på film. Jeg kalder det auto-faktion, og vil – indtil nogen påstår det modsatte –  fastholde, at det er mit eget selvopfundne begreb.

Senest har jeg d. 5. marts 2019 optrådt i AOF-sammenhæng i Café 13, Brøndby Strand, sammen med fire forfatterkolleger. Det handlede om krimier og gys, så jeg læste op af “Den enøjede kat” og fortalte lidt om min metode.

Med tiden regner jeg også med at kunne optræde med et Tom Waits-relateret foredrag (se evt. under BOGPROJEKTER).

Mikkel Stolt, Fenris Film & Multimedia ApS

Gothersgade 151, st.th., 1123 København K, tlf.: 28 19 33 48, mikkel@fenrisfilm.dk