KØB/KONTAKT

“Rustkammeret – Fortællinger fra Mørket 2” kan bestilles som trykt bog via Gucca eller Saxo m.fl. og fås nu også som e-bog. Her er desuden et link til forlagets side.

 

Bacon i Bagagen er udsolgt fra distributøren, og kan kun købes direkte hos forlaget. Skriv en mail til mig på mikkel@fenrisfilm.dk

Kr. 125,- inkl. moms for private, og så får man “Fra Sans og (Essay-)Samling” oveni.  Fragt/porto tillægges. Afhentning på forlaget i Gothersgade også muligt. Prisen for institutioner og biblioteker er kr. 180,- + moms og porto. 

 

Ellers kan mange af mine film eller tekster købes… eller lånes på biblo… eller ses gratis et eller andet sted på nettet. Vi arbejder på at få links til det meste herinde – hav tålmodighed – eller skriv til mig.

FOREDRAG: Jeg kommer meget gerne ud og fortæller om mit virke. Jeg har bl.a. optrådt med “Min Avatar og Mig” på adskillige filmfestivaler og seminarer rundt omkring, og jeg underholder også meget gerne om mit personlige sprog og min tilgang til det at bearbejde virkeligheden i både tekst og på film. Jeg kalder det auto-faktion, og vil – indtil nogen påstår det modsatte –  fastholde, at det er mit eget selvopfundne begreb. Med tiden regner jeg også med at kunne optræde med et Tom Waits-relateret foredrag (se evt. under BØGER PÅ VEJ).

Mikkel Stolt, Fenris Film & Multimedia ApS

Gothersgade 151, st.th., 1123 København K, tlf.: 28 19 33 48, mikkel@fenrisfilm.dk