EKSTRANUMRE

Her vil man kunne finde diverse (typisk ret personlige) tekster, som er for lange til Facebook, for korte til  trykt udgivelse og for ufaglige til min dokumentar-blog. Lige til at åbne eller downloade og læse på telefonen, mens du venter på toget, bussen, ægtefællen, børnene, meningen med det hele eller bare, at livet bliver normalt igen.

Klik på titlerne for at læse.

ØJNENE OVER MUNDBINDET – en lille tekst, som jeg har redigeret lidt i efter at have skrevet den på et kursus hos Dansk Forfatterforening, hvor vi afsøgte det “proust’ske” rum. Den foregår foran Rema1000 på en vinterdag, og vi ved ikke, hvem fortælleren er, men jeg synes, den kan noget.

UBEKYMRET? JA, TAK– en lille tekst om ikke altid at være i godt humør. Faktisk om at være deprimeret, ked af det, angst eller stresset. Vi kender det alle, og det skal helst ikke vare for længe.

REJSEESSAY OM AT BLIVE HJEMME – en lille tekst om (ikke) at rejse, der føltes relevant, da jeg skrev den, men som dagen efter, da Danmark lukkede ned, pludselig blev bare en lille smule uaktuel. Og nu er det pludselig aktuelt igen, fordi rejser nu er helt umulige. I hate current affairs. Oh, well … læs den bare alligevel.

København fra luften, foto: Jens Erik Stolt, ca. 1967

FRIMÆRK EFTER – en lille tekst med en dum titel om (ikke) at være filatelist.

EN GOD DAG – en lille novelle fra ca. 1997, hvor jeg vist ikke havde helt styr på tilværelsen. I dag ville jeg nok have skrevet det med en jeg-fortæller, men her i originalen er det fortalt i tredje person.

SENSOMMERBLUES – et halvtrist essay om tiden, der går.

Udsigt over Orø fra Hammer Bakke

ET LØRDAGSFORSØG –  et essay om (ikke) at arbejde på en lørdag aften.

Fra notesbogen

FANNA – en mindetekst (og en lille tidslomme) om vores elskede oldemor.

Foto: Jens Erik Stolt