Reaktioner på “Tom Waits og Mig”

FOREDRAG:

Sikke en aften i Sønderby i aftes! Et propfyldt Kulturhus blev topunderholdt, da vores lokale forfatter og filmmand, Mikkel Stolt, med vid og bid førte os ind i sit eget, helt personlige, forhold til den amerikanske sangskriver Tom Waits og spillede nogle af hans bedste sange. Både i hans egen skurrende, skramlende og whiskyhæse indspilninger – og i Mikkels fortolkning på pianoet.” (Poul)

Det var så fin en aften! Stor tak til Mikkel for interessante ord og toner! ” (Nana)

Fantastisk og underholdende foredrag af Mikkel Stolt. Foredraget har gjort mig endnu mere nysgerrig på Tom Waits.” (Margrethe)

“... en indsigt i en fantastisk Tom Waits så spændende fortalt af Mikkel Stolt” (Marianne)

Det var en super fed aften, og hvad end du spillede, så havde du os i dit tryllegreb. Dit gavmilde mix af eget klaver, snak om Waits, snak om dit eget liv, og tilbage til Waits er en meget mulig sællert.” (Claus)

“Det var så godt og underholdende. Måtte købe 2 eksemplarer af den fremragende bog” (Henrik, Sundby)

“Tak for en helt igennem spændende og inspirerende aften. Du transformerede mig fra en Tom Waits-kender til en Tom Waits-FAN på blot halvanden time, godt gået 👍Tak til dig fra mig og fra Liv i Sundby” (Sara)

Stort tillykke med din flotte bog – og underholdende præsentation – en fint og personligt tidsbillede, som jeg håber du får mulighed for at gentage så andre også kan få glæde af din Tom Waits “performance”😊🎉🎊👌👏👏👏 ” (Susanne, Kbh.)

“Mikkel leverede en spændende, lærerig og stærkt underholdende forelæsning, som for min skyld kunne have varet i mange timer.” (Iben, Kbh.)

Tak for en forrygende aften.” (Morten, Cinemateket)

Det var virkelig godt. Vil se frem til at høre den lange udgave” (Jorunn, efter 40-minutters-versionen i Cinemateket, feb. ’22)

“Det var en kæmpe fornøjelse! Og når Tom begyndte at råbe lidt for meget [i filmen “Big Time”], så savnede man selvfølgelig lidt at du bare fortalte noget sjovt.” (Anders, efter 40-minutters-versionen i Cinemateket)